Szigedi, Zsófia (2013) Édes savóból készült ricották kezelése nagy hidrosztatikus nyomáson. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegSzigedi_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ334033; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 55-58.; Ht. tanszéki jel; tejsavó;tejsavas erjesztés;ricotta |
| Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 13:02 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1044 |


