Katona, Eszter (2017) Dohánylevelekben bekövetkező minőségi változások a fermentálás folyamata során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Katona_Eszter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Katona_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (896kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373132; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Gabona és Iparinövény szakirány; Bibliogr.: p. 43-45.; Gb. tanszéki jel; Dohánylevél; Dohányfermentálás; Virginia dohány; Burley dohány; Elektronikus orr; Nikotintartalom; Minőségváltozás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 14:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1007 |