MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Dohánylevelekben bekövetkező minőségi változások a fermentálás folyamata során

Katona, Eszter (2017) Dohánylevelekben bekövetkező minőségi változások a fermentálás folyamata során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Katona_Eszter.pdf] Szöveg
Katona_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (896kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373132; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Gabona és Iparinövény szakirány; Bibliogr.: p. 43-45.; Gb. tanszéki jel; Dohánylevél; Dohányfermentálás; Virginia dohány; Burley dohány; Elektronikus orr; Nikotintartalom; Minőségváltozás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 25 Okt 2023 14:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1007
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése