MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Böngészés, Szerző

Exportálás mint [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Tétel típusa | Nincs
Ugrás ide: Értekezés
Tételek száma: 2.

Értekezés

Szücs, Fanni (2024) Anteiliger Beitrag zum Erreichen ausgewählter Referenzwerte durch pflanzliche Milch- und Käsealternativen Eralyn Lehrke (2023) A növényi tej- és sajtalternatívák arányos hozzájárulása a meghatározott referenciaértékek eléréséhez. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Szücs, Fanni (2018) A szelídgesztenye-liszt fizikai tulajdonságainak és különböző élelmiszeripari termékekben való felhasználásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A lista elkészültének dátuma: Sun May 4 09:42:12 2025 CEST.