MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Böngészés, Szerző

Exportálás mint [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Tétel típusa | Nincs
Ugrás ide: Értekezés
Tételek száma: 3.

Értekezés

Pap, Orsolya (2018) Termékspecifikus érzékszervi referencia sztenderdek összehasonlító elemzése a bor példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Pap, Orsolya (2018) Termékspecifikus érzékszervi referencia sztenderdek összehasonlító elemzése a bor példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Pap, Orsolya (2017) Vörösborszőlő-fajták területi eloszlása 2000 és 2012 között az Egri borvidéken. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A lista elkészültének dátuma: Fri Jun 20 14:50:30 2025 CEST.