MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Böngészés, Szerző

Exportálás mint [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Tétel típusa | Nincs
Tételek száma: 3.

Kruppa, Viktória (2018) Főtt tojás gyártásának karbonlábnyom elemzése különböző tartásból származó tojások esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Kruppa, Viktória (2018) Főtt tojás gyártásának karbonlábnyom elemzése különböző tartásból származó tojások esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Kruppa, Viktória (2016) Nagy hidrosztatikus nyomás hatása a tej savas alvadási tulajdonságaira és a joghurt minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A lista elkészültének dátuma: Sun May 4 10:03:15 2025 CEST.