MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Böngészés, Szerző

Exportálás mint [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Tétel típusa | Nincs
Ugrás ide: Értekezés
Tételek száma: 3.

Értekezés

Dobos, Gabriella (2015) Fűszerezett sertéshús érzékszervi tulajdonságainak műszeres vizsgálata kombinált tartósítási eljárások (sous-vide és nagy hidrosztatikus nyomás) alkalmazása esetén és a hűtve tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Dobos, Gabriella (2015) Fűszerezett sertéshús érzékszervi tulajdonságainak műszeres vizsgálata kombinált tartósítási eljárások (sous-vide és nagy hidrosztatikus nyomás) alkalmazása esetén és a hűtve tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Dobos, Gabriella (2012) Tejes gyümölcsfagylaltok minőségének alakulása a tejkomponens változtatásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

A lista elkészültének dátuma: Sun May 4 09:29:19 2025 CEST.