Mátyás, Anita (2020) Diókrém termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Matyas_Anita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Matyas_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (5MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ427165; Budapest; Bibliogr.: p.49-51.; Kot. tanszéki jel; Édesipari technológia; Diókrém; Állományjavítók; Guargumi; Szentjánoskenyérfa; Keményítők; Inulin; Állományvizsgálat; Termékfejlesztés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 25 Okt 2023 13:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/998 |