MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Diókrém termékfejlesztése

Mátyás, Anita (2020) Diókrém termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Matyas_Anita.pdf] Szöveg
Matyas_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (5MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ427165; Budapest; Bibliogr.: p.49-51.; Kot. tanszéki jel; Édesipari technológia; Diókrém; Állományjavítók; Guargumi; Szentjánoskenyérfa; Keményítők; Inulin; Állományvizsgálat; Termékfejlesztés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 25 Okt 2023 13:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/998
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése