Demchigsuren, Tuvshintugs (2024) Application of Different Sensory Methods in VR Sensory Analysis. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839466784_szdkivonat1.pdf
Letöltés (62kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839466784_szdmelleklet.pdf
Letöltés (654kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839466784.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839466784; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELBIZ; 839466784_szdkivonat1.pdf; 839466784_szdmelleklet.pdf; 839466784.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:41 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gere, Attila M56EUG - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9895 |


