Torda, Tibor (2024) Lepárlási folyamat valós idejű adatainak monitorozása pálinkakészítésnél. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
837031524.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
837031524_szdkivonat1.pdf
Letöltés (170kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 837031524; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Pálinkamester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-PAMS1; 837031524.pdf; 837031524_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:40 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd GW5C39 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9800 |


