MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Debreczeni Pincészet borászati technológiájának bemutatása, a 2015-ös évjárat jellemzése

Vankó, Zsolt (2016) Debreczeni Pincészet borászati technológiájának bemutatása, a 2015-ös évjárat jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vanko_Zsolt.pdf] Szöveg
Vanko_Zsolt.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382746; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. [31]..; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Etyek-Budai borvidék; Pinot noir; Chardonnay; Sauvignon blanc; Muskotályos borok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 14:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nagy, Balázs
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/959
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése