Vankó, Zsolt (2016) Debreczeni Pincészet borászati technológiájának bemutatása, a 2015-ös évjárat jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vanko_Zsolt.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vanko_Zsolt.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382746; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Borászat és üdítőitalipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. [31]..; Bor. tanszéki jel; Borászati technológia; Etyek-Budai borvidék; Pinot noir; Chardonnay; Sauvignon blanc; Muskotályos borok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 14:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nagy, Balázs - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/959 |