Móricz, Gyöngyvér (2011) Darabolt Óvári sajt minőségmegőrzési idejének meghosszabbítása MAP csomagolással. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Moricz_Gyongyver.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Moricz_Gyongyver.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (597kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371653; Budapest; Élelmiszermérnök szak, Állatitermék technológiai szakirány; Bibliogr.: p. 47.; Ht. tanszéki jel; sajtgyártás; élelmiszerminőség; sajtok; módosított atmoszférás csomagolás |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 13:42 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koncz, Kálmánné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/954 |