MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Effects of Apple Pomace on Starch Digestibility of White Bread

Aquino, Aira Joy (2024) Effects of Apple Pomace on Starch Digestibility of White Bread. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 823911328.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823911328.pdf

Letöltés (5MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 823911328_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823911328_szdkivonat1.pdf

Letöltés (71kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 823911328; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELBIZ; 823911328.pdf; 823911328_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Abrankó, László Péter
K8FQOD
-
Konzulens
Tormási, Judit
RBEBOV
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9439
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése