Tóth, Annamária (2023) Tejkrém fejlesztése töltési technológiára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
823749379.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
823749379_szdkivonat1.pdf
Letöltés (103kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 823749379; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 823749379.pdf; 823749379_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kaszab, Tímea AIA8IR - Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9328 |