Kollár, Rita (2013) Csökkentett sótartalmú sajtok fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságainak változása nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kollar_Rita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kollar_Rita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332321; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: tartósító-állatitermék technológia; Bibliogr.: p. 56-58.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sajtgyártás; Sótartalom; Sózás; Élelmiszerbiztonság; Élelmiszerminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Horti, Krisztina - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/932 |