MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csökkentett sótartalmú sajtok fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságainak változása nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására

Kollár, Rita (2013) Csökkentett sótartalmú sajtok fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságainak változása nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kollar_Rita.pdf] Szöveg
Kollar_Rita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332321; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: tartósító-állatitermék technológia; Bibliogr.: p. 56-58.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sajtgyártás; Sótartalom; Sózás; Élelmiszerbiztonság; Élelmiszerminőség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Horti, Krisztina
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/932
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése