MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csökkentett sótartalmú illetve sómentes zöldségchipsek előállítása vákuumszárítással

Tóth, Adél (2016) Csökkentett sótartalmú illetve sómentes zöldségchipsek előállítása vákuumszárítással. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Adel.pdf] Szöveg
Toth_Adel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391005; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Kot. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/931
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése