Brandl-Cserepkei, Noémi (2015) Csökkentett laktóztartalmú tej. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Brandl-Cserepkei_Noemi.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Brandl-Cserepkei_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369327; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Ht. tanszéki jel; Laktózmentes termékek; Tejcukorérzékenység; Tej összetétele; Enzimes hidrolízis; Enzimtechnológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/930 |