MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csökkentett laktóztartalmú tej

Brandl-Cserepkei, Noémi (2015) Csökkentett laktóztartalmú tej. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Brandl-Cserepkei_Noemi.pdf] Szöveg
Brandl-Cserepkei_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369327; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Ht. tanszéki jel; Laktózmentes termékek; Tejcukorérzékenység; Tej összetétele; Enzimes hidrolízis; Enzimtechnológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/930
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése