Simon, Dávid (2014) Csökkentett energiatartalmú, tejfehérje- és laktózmentes krémlikőr membrán technikán alapuló előállításának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Simon_David.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Simon_David.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371644; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 51-52.; Ég. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Koris, András - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/929 |