Horváth, Ádám Lukács (2020) Csökkentett energiatartalmú almabefőttek előállítása és összehasonlító elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horváth_Adam_Lukacs_E1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horváth_Adam_Lukacs_E1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ407713; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [49-53.]; Kot. tanszéki jel; Almakompót; Befőttgyártás; Beltartalmi vizsgálat; Fizikai paraméterek; Kémiai összetétel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/927 |