MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csökkentett energiatartalmú almabefőttek előállítása és összehasonlító elemzése

Horváth, Ádám Lukács (2020) Csökkentett energiatartalmú almabefőttek előállítása és összehasonlító elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horváth_Adam_Lukacs_E1.pdf] Szöveg
Horváth_Adam_Lukacs_E1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ407713; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [49-53.]; Kot. tanszéki jel; Almakompót; Befőttgyártás; Beltartalmi vizsgálat; Fizikai paraméterek; Kémiai összetétel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/927
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése