MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csökkentetett energiatartalmú cukrászati vajkrémek fejlesztése inulinnal, mint természetes állománykialakítóval

Garzó, Galatea (2013) Csökkentetett energiatartalmú cukrászati vajkrémek fejlesztése inulinnal, mint természetes állománykialakítóval. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Garzo_Galatea.pdf] Szöveg
Garzo_Galatea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333775; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 57-60.; Kot. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/923
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése