Garzó, Galatea (2013) Csökkentetett energiatartalmú cukrászati vajkrémek fejlesztése inulinnal, mint természetes állománykialakítóval. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Garzo_Galatea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Garzo_Galatea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333775; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 57-60.; Kot. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/923 |