MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Dió fitinsav tartalmának csökkentése fitáz alkalmazásával

Kovács, Olga Lúcia (2024) Dió fitinsav tartalmának csökkentése fitáz alkalmazásával. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 823747588.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823747588.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 823747588_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
823747588_szdkivonat1.pdf

Letöltés (178kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 823747588; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 823747588.pdf; 823747588_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
GHR0L1
-
Konzulens
Sipiczki, Gizella
I8260Z
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9227
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése