Kovács, Olga Lúcia (2024) Dió fitinsav tartalmának csökkentése fitáz alkalmazásával. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
823747588.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
823747588_szdkivonat1.pdf
Letöltés (178kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 823747588; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 823747588.pdf; 823747588_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika GHR0L1 - Konzulens Sipiczki, Gizella I8260Z - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9227 |