MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csokoládé vizsgálata elektronikus orral a feldolgozás során

Szabó, Hanga (2020) Csokoládé vizsgálata elektronikus orral a feldolgozás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Hanga_UA.pdf] Szöveg
Szabo_Hanga_UA.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ407719; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35-38.; Ht. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládégyártás; Kakaóbab; Elektronikus orr;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/910
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése