Szabó, Hanga (2020) Csokoládé vizsgálata elektronikus orral a feldolgozás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Hanga_UA.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Hanga_UA.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ407719; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 35-38.; Ht. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládégyártás; Kakaóbab; Elektronikus orr; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/910 |