Nagy, Erika (2019) Csokoládé és omega 3 zsírok. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagy_Erika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagy_Erika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391707; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [40-42.]; Gb. tanszéki jel; Csokoládé; Csokoládégyártás; Omega-3 zsírsav; Kendermag; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/907 |