MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csokoládé és omega 3 zsírok

Nagy, Erika (2019) Csokoládé és omega 3 zsírok. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Erika.pdf] Szöveg
Nagy_Erika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391707; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [40-42.]; Gb. tanszéki jel; Csokoládé; Csokoládégyártás; Omega-3 zsírsav; Kendermag; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/907
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése