Cziklin, Veronika (2018) A csokoládé biológiailag aktív anyagai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Cziklin_Veronika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Cziklin_Veronika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (522kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389458; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. 33-41.; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Kakaómassza; Biológiailag aktív anyagok; Fenoltartalom; Biogén aminok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/904 |