MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A csokoládé biológiailag aktív anyagai

Cziklin, Veronika (2018) A csokoládé biológiailag aktív anyagai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Cziklin_Veronika.pdf] Szöveg
Cziklin_Veronika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (522kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389458; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. 33-41.; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Kakaómassza; Biológiailag aktív anyagok; Fenoltartalom; Biogén aminok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/904
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése