Mák, András (2024) Vörös- és fehérborok kezelési eljárásai, tartósítása és csomagoló anyagainak bemutatása. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
818423608.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
818423608_szdmelleklet.pdf
Letöltés (170kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 818423608; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 818423608.pdf; 818423608_szdmelleklet.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix IS9W0F - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9002 |