MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vörös- és fehérborok kezelési eljárásai, tartósítása és csomagoló anyagainak bemutatása

Mák, András (2024) Vörös- és fehérborok kezelési eljárásai, tartósítása és csomagoló anyagainak bemutatása. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 818423608.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
818423608.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 818423608_szdmelleklet.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
818423608_szdmelleklet.pdf

Letöltés (170kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 818423608; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 818423608.pdf; 818423608_szdmelleklet.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
IS9W0F
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/9002
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése