Román, Viktória (2015) Csicsókából készült természetes édesítőszer előállítási lehetőségeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Roman_Viktoria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Roman_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ368877; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 49-52.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Csicsóka; Édesítőszerek; Csicsókasűrítmény; Inulin; Enzimes hidrolízis; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 09:07 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/891 |