MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csicsókából készült természetes édesítőszer előállítási lehetőségeinek vizsgálata

Román, Viktória (2015) Csicsókából készült természetes édesítőszer előállítási lehetőségeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Roman_Viktoria.pdf] Szöveg
Roman_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368877; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 49-52.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Csicsóka; Édesítőszerek; Csicsókasűrítmény; Inulin; Enzimes hidrolízis;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 09:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/891
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése