Paufler, Beáta (2023) Fehérjével dúsított készétel aminosavtartalmának és emészthetőségének vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
816472052.pdf
Letöltés (5MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
816472052_szdkivonat1.pdf
Letöltés (238kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 816472052; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 816472052.pdf; 816472052_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna FKK67I - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8754 |