MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csokoládés jégkrém dúsítása különböző minőségű és mennyiségű vértermékekkel és vashiány okozta vérszegénység megelőzése és kezelése céljából

Medgyesi, Dóra (2024) Csokoládés jégkrém dúsítása különböző minőségű és mennyiségű vértermékekkel és vashiány okozta vérszegénység megelőzése és kezelése céljából. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 816353353_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816353353_szdkivonat1.pdf

Letöltés (157kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 816353353.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816353353.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 816353353; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 816353353_szdkivonat1.pdf; 816353353.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csurka, Tamás
LBLKQE
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8751
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése