MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző édesítőszerrel készült zabkekszek összehasonlítása

Dowden, Debra Ann (2023) Különböző édesítőszerrel készült zabkekszek összehasonlítása. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 816283135.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816283135.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 816283135_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816283135_szdkivonat1.pdf

Letöltés (188kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 816283135; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 816283135.pdf; 816283135_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
SQ37E6
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8742
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése