Zsólyomi, Fruzsina (2019) A csemegekukorica beltartalmi összetételének és állományának. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2024.11.11.) |
Kulcsszavak: | ENTZ398443; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc.), Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [43-46.]; Kot. tanszéki jel; Konzervtechnológia; Csemegekukorica konzerv; Kukoricafeldolgozás; Beltartalmi vizsgálat; Állományvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 09:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/871 |