Brenn, Dóra (2024) Glutenmentes köles bázisú kender- es rovarliszttel dusitott minosegi szaraztesztak fejlesztese, valamint kemiai es erzekszervi jellemzoinek összehasonlitasa. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
815608251.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
815608251_szdkivonat1.pdf
Letöltés (92kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 815608251; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 815608251.pdf; 815608251_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit JA8Z4C - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8697 |