Molnár, Adrienn (2013) Csemege ízesítésű ecetes uborka termékfejlesztése természetes adalékanyagokkal. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegMolnar_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371638; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 66-70.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 09:05 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/869 |


