MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csemege ízesítésű ecetes uborka termékfejlesztése természetes adalékanyagokkal

Molnár, Adrienn (2013) Csemege ízesítésű ecetes uborka termékfejlesztése természetes adalékanyagokkal. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Molnar_Adrienn.pdf] Szöveg
Molnar_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371638; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 66-70.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 09:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/869
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése