Elek, Vanda (2023) Ultrahangos kezelés hatása a kukoricacsutka enzimes bonthatóságára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
815498015.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
815498015_szdkivonat1.pdf
Letöltés (173kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 815498015; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 815498015.pdf; 815498015_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:26 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kohári-Farkas, Csilla YWX9Q9 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8671 |


