Mikeházi, Antal János (2023) Nem-Saccharomyces élesztők hatása Cabernet franc ízjegyeire. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814339490.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814339490_szdkivonat1.pdf
Letöltés (291kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814339490; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlész-borász mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-SZBOR; 814339490.pdf; 814339490_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána Ágnes ZAJM45 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8464 |