MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nem-Saccharomyces élesztők hatása Cabernet franc ízjegyeire

Mikeházi, Antal János (2023) Nem-Saccharomyces élesztők hatása Cabernet franc ízjegyeire. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814339490.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814339490.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814339490_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814339490_szdkivonat1.pdf

Letöltés (291kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814339490; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlész-borász mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-SZBOR; 814339490.pdf; 814339490_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána Ágnes
ZAJM45
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8464
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése