MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Élelmi rosttal dúsított zselé alapú termék fejlesztése

Bírtalan, Luca (2024) Élelmi rosttal dúsított zselé alapú termék fejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814337741.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814337741.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814337741; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814337741.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Molnárné Jakab, Ivett
I9XQBH
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8353
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése