MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Comparison of glycerol balance among Starmerella bacillaris (syn. C. zemplinina), Saccharomyces cerevisiae, and Saccharomyces bayanus var. uvarum in response to high sugar stress in must

Yazici, Gizem (2020) Comparison of glycerol balance among Starmerella bacillaris (syn. C. zemplinina), Saccharomyces cerevisiae, and Saccharomyces bayanus var. uvarum in response to high sugar stress in must. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425287; Budapest; Bibliogr.: p.31-37.; Bor. tanszéki jel; Glicerin; Fermentációs technológiák; Saccharomyces cerevisiae; Saccharomyces nemzetség; Cukorvizsgálat; Borerjesztés; Borászati technológia; Cukorkoncentráció; Erjedésipari technológiák; Candida zemplinina;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 08:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kellner, Nikolett
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/834
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése