Yazici, Gizem (2020) Comparison of glycerol balance among Starmerella bacillaris (syn. C. zemplinina), Saccharomyces cerevisiae, and Saccharomyces bayanus var. uvarum in response to high sugar stress in must. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425287; Budapest; Bibliogr.: p.31-37.; Bor. tanszéki jel; Glicerin; Fermentációs technológiák; Saccharomyces cerevisiae; Saccharomyces nemzetség; Cukorvizsgálat; Borerjesztés; Borászati technológia; Cukorkoncentráció; Erjedésipari technológiák; Candida zemplinina; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 08:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kellner, Nikolett - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/834 |