Hargitay, Anna (2019) Citrusfélék antioxidáns kapacitásának és fungicid hatásának vizsgálata élelmiszerromlást okozó Zygosaccharomyces bailii élesztőgombára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hargitay Anna- DUN389-2019.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hargitay Anna- DUN389-2019.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411877; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Ké. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Citrusfélék; Antioxidáns kapacitás; Mikrobiológiai vizsgálat; Analitikai vizsgálatok; Zygosaccharomyces bailii; Élelmiszerromlás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 14:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Mónika - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/822 |