MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Citrusfélék antioxidáns kapacitásának és fungicid hatásának vizsgálata élelmiszerromlást okozó Zygosaccharomyces bailii élesztőgombára

Hargitay, Anna (2019) Citrusfélék antioxidáns kapacitásának és fungicid hatásának vizsgálata élelmiszerromlást okozó Zygosaccharomyces bailii élesztőgombára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hargitay Anna- DUN389-2019.pdf] Szöveg
Hargitay Anna- DUN389-2019.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411877; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Ké. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Citrusfélék; Antioxidáns kapacitás; Mikrobiológiai vizsgálat; Analitikai vizsgálatok; Zygosaccharomyces bailii; Élelmiszerromlás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 14:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Mónika
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/822
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése