MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hozzáadott cukor nélküli, rosttal és álgabonákkal (inulin, hajdina, köles, zab) dúsított gyümölcspürék termékfejlesztése

Müllner, Dalma (2024) Hozzáadott cukor nélküli, rosttal és álgabonákkal (inulin, hajdina, köles, zab) dúsított gyümölcspürék termékfejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814334622.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814334622.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814334622_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814334622_szdkivonat1.pdf

Letöltés (204kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814334622; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814334622.pdf; 814334622_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
IS9W0F
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8157
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése