Hiczkó, Petra (2023) Élelmiszeriparban alkalmazható hipromellóz kapszulák analitikai vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of 814334061.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
814334061.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 26 December 2028.
Letöltés (1MB)
![[thumbnail of 814334061_szdkivonat1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
814334061_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 26 December 2028.
Letöltés (191kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814334061; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 814334061.pdf; 814334061_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna FKK67I - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8108 |