MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Technológiafejlesztés gyümölcs- és zöldséglevek tisztítására növényi eredetű derítőszerekkel

Virág, Nelli (2023) Technológiafejlesztés gyümölcs- és zöldséglevek tisztítására növényi eredetű derítőszerekkel. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814333689.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333689.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814333689_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333689_szdkivonat1.pdf

Letöltés (442kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814333689; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814333689.pdf; 814333689_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Máté, Mónika Zsuzsanna
CQLI2G
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8083
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése