Fedor, Zsófia (2024) Laskagomba szabad aminosav és biogén amin tartalmának változása különböző kezelések hatására. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814333374.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814333374_szdkivonat1.pdf
Letöltés (150kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814333374; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814333374.pdf; 814333374_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Simonné Dr. Sarkadi, Livia G4ARGA - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8062 |