MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Laskagomba szabad aminosav és biogén amin tartalmának változása különböző kezelések hatására

Fedor, Zsófia (2024) Laskagomba szabad aminosav és biogén amin tartalmának változása különböző kezelések hatására. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814333374.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333374.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814333374_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333374_szdkivonat1.pdf

Letöltés (150kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814333374; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814333374.pdf; 814333374_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Simonné Dr. Sarkadi, Livia
G4ARGA
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8062
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése