MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Chia magos zöldségkrémek termékfejlesztése

Szabó, Gabriella (2018) Chia magos zöldségkrémek termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Gabriella.pdf] Szöveg
Szabo_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390493; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Kot. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 09:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/805
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése