Szabó, Gabriella (2018) Chia magos zöldségkrémek termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Gabriella.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390493; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Kot. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 09:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/805 |