Molnár-Kleiber, Brigitta (2024) Konyhakész termék előállítási lehetőségei édesburgonya fajtákból. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814333170.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814333170_szdkivonat1.pdf
Letöltés (208kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814333170; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 814333170.pdf; 814333170_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Máté, Mónika Zsuzsanna CQLI2G - Konzulens Belák, Ágnes G43FDT - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8042 |