MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Konyhakész termék előállítási lehetőségei édesburgonya fajtákból

Molnár-Kleiber, Brigitta (2024) Konyhakész termék előállítási lehetőségei édesburgonya fajtákból. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814333170.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333170.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814333170_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333170_szdkivonat1.pdf

Letöltés (208kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814333170; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 814333170.pdf; 814333170_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Máté, Mónika Zsuzsanna
CQLI2G
-
Konzulens
Belák, Ágnes
G43FDT
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8042
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése