MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző baktérium törzsekből álló joghurt kultúrák hatása a fermentáció folyamatára és a joghurt egyes tulajdonságaira

Paulenszki, Anikó (2023) Különböző baktérium törzsekből álló joghurt kultúrák hatása a fermentáció folyamatára és a joghurt egyes tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814333013.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333013.pdf

Letöltés (8MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814333013_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814333013_szdkivonat1.pdf

Letöltés (220kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814333013; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; Kisvarda; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-KIS-L-HU-ELELM; 814333013.pdf; 814333013_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:19
Intézet: TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Kisvárda
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné Dr. Huszár, Klára
D3XQJF
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8028
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése