Paulenszki, Anikó (2023) Különböző baktérium törzsekből álló joghurt kultúrák hatása a fermentáció folyamatára és a joghurt egyes tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814333013.pdf
Letöltés (8MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814333013_szdkivonat1.pdf
Letöltés (220kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814333013; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; Kisvarda; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-KIS-L-HU-ELELM; 814333013.pdf; 814333013_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:19 |
Intézet: | TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Kisvárda |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné Dr. Huszár, Klára D3XQJF - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8028 |