MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Dióőrlemények felhasználási lehetőségei gluténmentes, csökkentett szénhidráttartalmú ostya fejlesztésében

Kárpáti, Melitta (2023) Dióőrlemények felhasználási lehetőségei gluténmentes, csökkentett szénhidráttartalmú ostya fejlesztésében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814332221.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332221.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814332221_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332221_szdkivonat1.pdf

Letöltés (115kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814332221; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814332221.pdf; 814332221_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
JA8Z4C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7971
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése