Králik, Szabina (2018) A céklahéjból készített vizes kivonatok analitikai vizsgálata kísérletterv alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kralik_Szabina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kralik_Szabina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389709; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés specializáció; Bibliogr.: p. [49-53.]; Ég. tanszéki jel; Cékla; Antioxidáns kapacitás; Természetes színezékek; Vizes extraktok; Céklakészítmények; Színmérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 09:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - Konzulens Márki, Edit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/791 |