MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző típusú csokoládék minőségi attribútumainak összehasonlítása FT-NIR technikával

Prohászka, Borbála (2023) Különböző típusú csokoládék minőségi attribútumainak összehasonlítása FT-NIR technikával. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 811552913.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
811552913.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 811552913_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
811552913_szdkivonat1.pdf

Letöltés (103kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 811552913; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 811552913.pdf; 811552913_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fodor, Marietta
NKYV1N
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7840
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése