Prohászka, Borbála (2023) Különböző típusú csokoládék minőségi attribútumainak összehasonlítása FT-NIR technikával. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
811552913.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
811552913_szdkivonat1.pdf
Letöltés (103kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 811552913; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 811552913.pdf; 811552913_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta NKYV1N - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7840 |