Solti, Dorottya (2024) Alternatív (nem-Saccharomyces) élesztők vizsgálata söripari termékfejlesztés céljából. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
808848706.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
808848706_szdkivonat1.pdf
Letöltés (266kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 808848706; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 808848706.pdf; 808848706_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd GW5C39 - Konzulens Kun-Farkas, Gabriella DSI707 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7714 |