MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alternatív (nem-Saccharomyces) élesztők vizsgálata söripari termékfejlesztés céljából

Solti, Dorottya (2024) Alternatív (nem-Saccharomyces) élesztők vizsgálata söripari termékfejlesztés céljából. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 808848706.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
808848706.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 808848706_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
808848706_szdkivonat1.pdf

Letöltés (266kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 808848706; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 808848706.pdf; 808848706_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
GW5C39
-
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
DSI707
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7714
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése