MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Búzalisztből készült kenyér rosttartalmának növelése inulin adagolásával

Sárosi, Réka (2012) Búzalisztből készült kenyér rosttartalmának növelése inulin adagolásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Sarosi_Reka.pdf] Szöveg
Sarosi_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (989kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326794; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 46-48.; Gb. tanszéki jel; Kenyérgyártás; Rostdús élelmiszer; Inulin; Búzaliszt; Reológiai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 27 Szep 2023 14:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
Konzulens
Szakács, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/767
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése