Sárosi, Réka (2012) Búzalisztből készült kenyér rosttartalmának növelése inulin adagolásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Sarosi_Reka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Sarosi_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (989kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326794; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 46-48.; Gb. tanszéki jel; Kenyérgyártás; Rostdús élelmiszer; Inulin; Búzaliszt; Reológiai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 27 Szep 2023 14:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - Konzulens Szakács, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/767 |