MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szarvashús érleléses vizsgálata

Csordás, Márton (2023) Szarvashús érleléses vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 806256926.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806256926.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 806256926_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806256926_szdkivonat1.pdf

Letöltés (223kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 806256926; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 806256926.pdf; 806256926_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
XIL25C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7661
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése