Fekete, Zoltán (2024) Húsok eltarthatóságának növelése kombinált tartósító eljárások alkalmazásával. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
806256567.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
806256567_szdkivonat1.pdf
Letöltés (34kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
806256567_szdmelleklet.pdf
Letöltés (253kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 806256567; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 806256567.pdf; 806256567_szdkivonat1.pdf; 806256567_szdmelleklet.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor XIL25C - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7658 |


