MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Húsok eltarthatóságának növelése kombinált tartósító eljárások alkalmazásával

Fekete, Zoltán (2024) Húsok eltarthatóságának növelése kombinált tartósító eljárások alkalmazásával. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 806256567.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806256567.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 806256567_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806256567_szdkivonat1.pdf

Letöltés (34kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 806256567_szdmelleklet.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806256567_szdmelleklet.pdf

Letöltés (253kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 806256567; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 806256567.pdf; 806256567_szdkivonat1.pdf; 806256567_szdmelleklet.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Jónás, Gábor
XIL25C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7658
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése